Tarifes Taxi 2020 del Servei de Taxi de l’AMB

diciembre 25, 2019by barcinosantiveriUncategorized0

Tarifes Taxi 2020 del Servei de Taxi de l’AMB

diciembre 25, 2019by barcinosantiveriUncategorized0

uuid.44bb3f4b-51c2-43f8-9ce7-2ddea21ecd91-ar.4x26-e1496939326131.jpg

Ratificada per la Comissió de Preus de la Generalitat de Catalunya

El Ple del Consell Metropolità de l’Àrea Metropolitana de Barcelona va aprovar el 26 de novembre les tarifes del servei de taxi per a l’any 2020, amb els vots favorables d’ERC, PSC, En Comú Guanyem i Junts per Catalunya, i l’abstenció de Barcelona pel Canvi, PP, Ciutadans Guanyem Badalona en Comú, Ara Decidim Ripollet i Compromís i Acord per Torrelles.

La tarifa del taxi del nou any, que ha estat ratificada també per la Comissió de Preus de la Generalitat de Catalunya, tindrà un increment ponderat de l’1,1 % respecte a la del 2019. Amb l’objectiu de simplificar el sistema i facilitar la comprensió de les tarifes per part de la ciutadania, s’ha eliminat la tarifa T3 i únicament s’estableixen la tarifa diürna (T1) i la tarifa nocturna i de caps de setmana (T2). D’altra banda, s’elimina el suplement de maletes seguint la tònica de la majoria de ciutats europees.

Atenent al fet que els darrers anys hi ha hagut una autorització per a l’ampliació de 2 places en la capacitat total dels vehicles, s’ha incrementat en 1,20 euros el suplement per places. D’altra banda, els suplements dels trajectes amb origen a l’Estació de Sants i a la Fira Gran Via-L’Hospitalet s’han actualitzat perquè que no s’havien modificat des de l’any 2008.

Atesa la bona acollida que els usuaris estan donant a la tarifa de preu tancat impulsada per l’IMET el darrer trimestre de 2019, aquesta es consolida i continuarà incorporada en el sistema tarifari. És una tarifa que només pot ser aplicada a través de les APP de les empreses mediadores del servei de taxi. Actualment són 12 les APP del sector que ja la tenen implementada i l’ofereixen als seus usuaris.

Finalment, es manté la tarifa de 39 euros (T4) per als trajectes procedents de l’aeroport cap al moll adossat i viceversa.

Consulteu les tarifes aprovades

Aprovació Comissió de Preus de la Generalitat de Catalunya

Adhesiu de Tarifes Taxi 2020

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Oficina de Atención Abierta. Visítenos o llámenos para su mejor Información.

¡ALUMNOS VOLVEMOS A CLASE!

INTERESADOS: VUELVE LA ESCUELA